YYTERIBOOGIE 2024

Info

Hypitään kopterista Yyterin biitsille niin että hiekkaa löytyy kamoista vielä ensi kesänäkin. Hyppypäivän jälkeen tietysti kunnon iltabileet, tänä vuonna Herrainpäivien saunalla rannan pohjoispäässä.

  • Kokemusraja hyppääjille B-lisenssi tai vähintään 100 hyppyä
  • Helikopteribriiffi pakollinen hyppääjille
  • Kamat kunnossa, ei karvaisia luuppeja!
  • Toiminta-aika 10:00 – n. 20:00 jos väkeä riittää
  • Kopterin kyytiin pääsee myös turistina
  • Maksutavat: kortti, käteinen (tasaraha), Skydive Porin hyppytili. Hypyt maksetaan ennen pokautumista.
  • Pokautuminen manifestissa, Surfkeskukselta on kuljetus kopterin lähtöpaikalle.

HOX! 
Keliriski on AINA hyppääjillä eli jos poka nousee ja esim pilvitilanne estää hyppäämisen niin slotti on käytetty. Hyppytoimintaohjeessa on kerrottu tarkemmin miten toimia tilanteissa jossa laskeutumis- ja/tai uloshyppypaikkaa pitää muuttaa kelin takia.  Mahdollisten kokonaan lentämättömien pokien hyppymaksut palautetaan tapahtuman jälkeen viikolla 31 hyppääjän näin halutessa.

Snäk?

Lähimmät ruokapaikat ovat Rantaravintola Helmi ja Virkistyshotelli Yyterin ravintola jotka ovat aivan manifestin vieressä. Teboil Yyteri löytyy 2-tien varresta vähän ennen Yyterin risteystä. Lähin kauppa on K-Market Kaanaa n. 2km päästä rannalta.

Paljon snäk, mihin tyhjentää keho?

WC-tilat löytyvät manifestin vieressä olevasta rakennuksesta.

Majoitus

Tapahtuman toimesta ei järjestetä majoitusta vaan jokainen hoitaa sen itse. Iltabilepaikan ympäristössä mahdollisuus telttailla/pysäköidä asuntoauto (huom. tilaa rajallisesti).

Manifesti ja pakkausalue

Manifestiteltta ja pakkausalue löytyvät surfkeskukselta itään olevan rakennuksen vieressä. Pakkausmattoa on mutta varaudu pakkaamaan ilman painoa.

Hinnasto

Hyppytoimintaohje

Tapahtumassa hyppäävillä hyppääjillä tulee olla vähintään B-lisenssi tai 100 hyppyä. Laskeutumisalueella saattaa olla ihmisiä joita on pystyttävä väistämään. Rannalla olevien ihmisten välittömään läheisyyteen laskeutumista tulee välttää, se voidaan kokea pelottavaksi vaikka todellista vaaraa ei olisikaan.

Laskeutumisalue

Laskeutumisalueena käytetään rantaa ylläolevan kuvan mukaisesti. HUOM! Laskeutumisalueen tarkat rajat voivat vielä muuttua, ajan tasalla oleva tilanne on esillä manifestissa itse tapahtumassa.

Toiminta tilanteissa joissa keli haittaa menoa

Mikäli hyppyjä ei voida suorittaa normaalista uloshyppypaikasta poka voi ohjeistaa pilottia etsimään paremman UHP:n, kuitenkin huomioiden että kopterin lentoaika ei saisi merkittävästi pidentyä. Mikäli UHP muuttuu niin paljon että joudutaan myös laskeutumaan muualle, pyydetään pilottia ilmoittamaan tästä radiolla maahenkilölle.

JOS NORMAALI POKA-AIKA YLITTYY REILUSTI, TÄSTÄ VOIDAAN PERIÄ LISÄMAKSU!

Ravintola Helmen edusta on laskeutumiselle EHDOTON NOGO, mutta esim rannan eteläpäähän mistä löytyy riittävästi ihmisistä vapaata tilaa voi tarvittaessa ländätä. Pokan vastuulla on kyetä tässä tapauksessa ilmoittamaan sijaintinsa (eli puhelin mukana hypyllä).

Iltabileet

Bilepaikka: Herrainpäivien sauna

Sisältää mm. saunaa, isoa paljua, ehkä jotain ”keittoa” sekä tietysti mahtavaa seuraa.
Ravintola Helmen luota on matkaa bilepaikalle beachia pisin kävellen noin kilometri, (on käytännössä laskeutumisalueen pohjoispäässä).

Halutessaan voi auton siirtää loppubilepaikkaan jo ennen hyppytoiminnan päättymistä klo 14 jälkeen. Bilemaksu on 20€/nenä ja maksu ko. päivänä Sami Matarmaalle (mielellään vaikka mobilepay, muukin käy) ohjeet manifestissa.

Varsinaisia yöpymispaikkoja ei ole tarjolla, mutta saunan ympäristössä on jonkun verran tilaa esim, teltalle tai asuntovaunulle.