Tuoteinfo

Tuotteemme myydään sähköisinä tuotteina. Ostoprosessi etenee siten että täytettyäsi tietosi tilaukselle ja maksettuasi ostoksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Mikäli ostit lahjakortin, lahjakortti toimitetaan ostettaessa ilmoitettuun lahjakortin saajan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortin saaja voi sitten käyttää lahjakorttia maksuvälineenä verkkokaupassa. Sähköpostipalveluntarjoajien roskapostisuodatus saattaa tehdä sen että lahjakortin sisältävä sähköposti päätyy roskapostikansioon; kannattaa siis seurailla tilauksen jälkeen myös roskapostikansion sisältöä.

Huom! Meillä voit käyttää maksamiseen myös liikuntaetua. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteen ostamista mikäli haluat maksaa osan tai koko ostoksesi liikuntaedulla.

Lahjakortit ja ostetut hyppytuotteet ovat voimassa vuoden tilausvahvistuksen päivämäärästä eteenpäin. Lahjakortin voi halutessaan luovuttaa tai myydä eteenpäin toiselle henkilölle. Perustellusta syystä voimme myöntää hyppytuotteelle tai lahjakortille myös jatkoaikaa; ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tandemhyppääjät ja hyppykurssilaiset antavat ennen hyppyjään terveydentilavakuutuksen kyselylomakkeella. Silmälasit eivät ole este.

Laskuvarjohyppääjän terveydentilavakuutus

Tandemoppilaan terveydentilavakuutus

Alaikäraja tandemhypylle ja alkeiskurssille on 15 vuotta (pitää olla täyttänyt 15 ennen kurssia, alle 18-vuotiaat huoltajan suostumuksella). Yläikärajaa ei ole mutta yli 65-vuotiailta vaaditaan aina lääkärintodistus.

Käytettävästä kalustosta johtuen hyppääjän painoraja on 100kg.

Mikäli sinulla on kysyttävää tandemeihin tai alkeiskursseihin liittyen ota meihin yhteyttä täältä löytyvällä lomakkeella.

Tandemoppilaan ohje

Ohjeita tutkivalle lääkärille (tandem)

Ohjeita tutkivalle lääkärille (hyppykurssilainen)