YYTERIBOOGIE 2024

Info

Hypitään kopterista Yyterin biitsille niin että hiekkaa löytyy kamoista vielä ensi kesänäkin. Hyppypäivän jälkeen tietysti kunnon iltabileet, tänä vuonna Herrainpäivien saunalla rannan pohjoispäässä.

  • Kokemusraja hyppääjille B-lisenssi tai vähintään 100 hyppyä
  • Helikopteribriiffi pakollinen hyppääjille
  • Kamat kunnossa, ei karvaisia luuppeja!
  • Toiminta-aika 10:00 – n. 20:00 jos väkeä riittää
  • Kopterin kyytiin pääsee myös turistina
  • Maksutavat: kortti, käteinen, Skydive Porin hyppytili. Hypyt maksetaan ennen pokautumista.
  • Pokautuminen manifestissa, Surfkeskukselta on kuljetus kopterin lähtöpaikalle.

HOX! 
Keliriski on AINA hyppääjillä eli jos poka nousee ja esim pilvitilanne estää hyppäämisen niin slotti on käytetty. Hyppytoimintaohjeessa on kerrottu tarkemmin miten toimia tilanteissa jossa laskeutumis- ja/tai uloshyppypaikkaa pitää muuttaa kelin takia.  Mahdollisten kokonaan lentämättömien pokien hyppymaksut palautetaan tapahtuman jälkeen viikolla 31 hyppääjän näin halutessa.

Snäk?

Lähimmät ruokapaikat ovat Rantaravintola Helmi ja Virkistyshotelli Yyterin ravintola jotka ovat aivan manifestin vieressä. Teboil Yyteri löytyy 2-tien varresta vähän ennen Yyterin risteystä. Lähin kauppa on K-Market Kaanaa n. 2km päästä rannalta.

Paljon snäk, mihin tyhjentää keho?

WC-tilat löytyvät manifestin vieressä olevasta rakennuksesta.

Manifesti ja pakkausalue

Manifestiteltta ja pakkausalue löytyvät surfkeskukselta itään olevan rakennuksen vieressä. Pakkausmattoa on mutta varaudu pakkaamaan ilman painoa.

Hinnasto

Hyppytoimintaohje

Tapahtumassa hyppäävillä hyppääjillä tulee olla vähintään B-lisenssi tai 100 hyppyä. Laskeutumisalueella saattaa olla ihmisiä joita on pystyttävä väistämään. Rannalla olevien ihmisten välittömään läheisyyteen laskeutumista tulee välttää, se voidaan kokea pelottavaksi vaikka todellista vaaraa ei olisikaan.

Laskeutumisalue

Laskeutumisalueena käytetään rantaa ylläolevan kuvan mukaisesti. HUOM! Laskeutumisalueen tarkat rajat voivat vielä muuttua, ajan tasalla oleva tilanne on esillä manifestissa itse tapahtumassa .

Iltabileet

Bilepaikka: Herrainpäivien sauna